WordPress hemsida

Vi skapar  din hemsida med WordPress. Det ger ditt företag en flexibel lösning som är användarvänlig  & säker. Med en WordPress hemsida får du en stabil plattform  som är byggd efter dagens webbstandards.

Framtidssäkert med en
WordPress hemsida.

Vi producerar alla hemsidor med WordPress, världens största och mest använda Content Management System (CMS). Publiceringsverktyget är enormt flexibelt och kan anpassas och byggas ut efter nästintill alla önskemål och behov och är dessutom omtyckt av Google. Vad mer kan man önska? Var fjärde hemsida är idag byggd med WordPress.
$

Inga licenskostnader

Programvaran är gratis att ladda ner och använda. Det bygger på öppen källkod, vilket innebär att koden kan modifieras och anpassas fritt. Med en WordPress hemsida får du en stabil plattform  som är byggd efter dagens webbstandards.
$

Flexibelt

WordPress är otroligt flexibelt och kan anpassas och byggas ut efter nästintill alla önskemål och behov. En av de största styrkorna är alla tillägg. De används för att utöka och vidga olika funktioner man önskar på webbsidan.
$

Användarvänligt

Admingränssnittet är extremt användarvänligt. När vi är färdiga med din nya webbsida behövs inga större tekniska kunskaper för att du själv ska kunna sköta enklare uppdateringar. Vi visar dig!
$

Omtyckt av Google

WordPress är i grunden SEO (Search Engine Optimisation) vänligt och föredras därför av Google och andra sökmotorer. Till det finns en mängd SEO-tillägg för att ytterligare trimma möjligheten att rankas högre i sökresultaten.
$

Hög säkerhet

WordPress uppdateras och testas kontinuerligt av utvecklare som kan åtgärda och täppa till potentiella säkerhetshål. För att skydda din webbsida är det viktigt att löpande säkerhetskopiera och uppdatera CMS, teman och tillägg.
$

Framtidssäkert

Då flera miljoner webbplatser bygger på WordPress som ständigt utvecklas och förbättras kommer det sannolikt behålla sin plats som världens mest populära CMS. Med WordPress som plattform framtidssäkrar du din hemsida.

%

I marknadsandelar gör WordPress till det mest populära CMS:et.

%

Av världens alla webbplatser drivs med WordPress.

Miljoner nya inlägg görs varje månad av WordPress användare.

Redo för en ny WordPress hemsida?

Låt oss skapa den tillsammans!

Hör gärna av dig.

Gillar du kaffe? Det gör vi och ses gärna över en kopp..eller två och  pratar om dina webbplaner.

w

Vill du arbeta med oss? Ring, maila eller ta kontakt via formuläret. Vi återkopplar inom kort.

Tavastgatan 47, Stockholm
Castorvägen 12, Gnesta

073 - 650 37 80

→ OBS! När du trycker på SÄND i formuläret  behandlar vi dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy här

Vi behöver ditt medgivande!

DIN WEBBYRÅ STOCKHOLM & SÖRMLAND