073 650 37 80 info@vizito.se

ARBETSPROCESS

Så arbetar vi fram din nya hemsida

Först lyssnar vi. På dina visioner, drömmar och vad du vill uppnå med hemsidan. Du är experten på ditt företag, så vi lär oss allt vi kan från dig, dina kunder och dina konkurrenter.

6 steg mot din nya hemsida

1. Förfrågan

Kontakta oss kring ett hemsidepaket eller välj att få en offert. Berätta lite om din verksamhet och vad du har för tankar kring hemsidan.

2. Planering

Utifrån informationen vi fick i första steget startar planeringsarbetet. Vi börjar skissa på design, funktioner och sätter upp en tidsplan.

3. Designförslag

Vi levererar ett designförslag för dig att ta ställning till innan du bestämmer dig för om du vill gå vidare med oss.

4. Webbutveckling

När du är 100% nöjd med skissen, utvecklas den nya hemsidan i WordPress. Du kommer hela tiden kunna följa bygget ”bakom kulisserna”.

5. Testning

När hemsidan är färdig genomför vi tester för att säkerställa att allt fungerar och ser bra ut. Hemsidan testas i olika webbläsare från stationära och mobila enheter.

6. Lansering

När du känner dig nöjd och allt fungerar som det ska är det dags att gå LIVE med din nya hemsida. Vi lär dig också hur du själv kan sköta enklare innehållsuppdateringar.

Redo för en ny hemsida i WordPress?

Låt oss skapa den tillsammans! För mindre hemsidor har vi tagit fram två paket till fast pris. Har du behov av en större hemsida med fler funktioner så skicka gärna en förfrågan, så hör vi av oss.