073 650 37 80 info@vizito.se

BETALD ANNONSERING

Annonsera med Google Ads

När du annonserar med Google Ads når du effektivt potentiella kunder och får ökad synlighet bland sökresultaten. Du bestämmer själv din budget och betalar endast när någon klickar på din annons och landar på din webbsida.

Hamna högre upp på google

Genom betald annonsering blir du enklare hittad i Googles sökresultat på dina viktigaste sökord.

Få intresseanmälningar & nya kunder

När du annonserar med Google Ads kan du få fler intresserade besökare till din hemsida som väljer att skapa kontakt.

Attrahera din målgrupp

Du bestämmer vilka sökfraser annonsen ska visas på så bara de som sökt din produkt eller tjänst ser den.

Utmana dina konkurrenter

Troligtivis använder dina konkurrenter Google Ads. Var med och konkurrera om era gemensamma potentiella kunder.

"

Vad är då Google Ads?

Google Ads (tidigare Adwords) är Googles eget annonsverktyg. Det fungerar som en auktion där annonsörerna budar på klick för att hamna högre upp i sökresultatet. För att nå ett lyckat resultat bör sökorden gå som en röd tråd genom hela Adskampanjen – från sökordslistan, via annonstexten till landningssidan. Du betalar endast när någon klickar på din annons och besöker din webbplats.

Kan jag göra det själv?

Det är inte särskilt svårt att komma igång med en Google Ads kampanj, men många tjänar på att ta hjälp av någon som är mer kunnig inom SEM eller/och SEO. På Vizito kan vi hjälpa dig med sökordsanalys, se över målsidor, sätta upp Ads-konto och skapa annonser med bra kvalité (vilket är något som google tar hänsyn till). När du arbetar med oss äger du alltid själv ditt Google Ads-konto och du betalar för annonseringskostnaden direkt till Google.

Behöver du hjälp med Google Ads?

Vi ser till att samspelet mellan sökord, annonsinnehåll och målsidor får ditt företag att synas bättre vilket driver trafik till din hemsida. Kontakta oss för offert.